Het bevalt me best zo’n high-end full frame Nikon camera. Een einde aan de crop-mania van voorgaande digitale camera’s en echt serieuze lenzen. En met serieus bedoel ik serieus. Een auto-focus (AF) die instinctief reageert en heldere beelden.
Ik maak dus foto’s en dat zie je op dit bescheiden profiel met ongeveer 80 vrienden. Ik ben ambitieus, dat zie je in alles. Zelfs mijn keuze in vrouwen is ambitieus. De vrouw met wie ik samenwoon is Cum Laude afgestudeerd en leest Louis Couperus ter ontspanning.
Ter ontspanning, laat dat even op je inwerken. Louis Couperus beschouw ik zelf als vrij archaïsch. Maar ja, ik lees tenslotte ook de Bijbel in King James Engels dus ik ben bekend met het Archaïsche en de uitstraling die ervan uitgaat. Een soort élan, het bekende van weleer, geef er een draai aan.
Ik moet u eerlijk bekennen. Artistic Director zijn van Art Brut Collective, meedingen naar prijzen als fotograaf, en daarnaast burgerman zijn, het vereist iets van me. EN ik ben blut. Ook dat, en het baart me zorgen. Als eerlijke fotograaf je geld verdienen is niet zomaar vanzelfsprekend.
En nu neem ik 3 maanden vakantie op om YouTube instructie-filmpjes te kijken van bekende fotografen en hun “settings.” Dat is half-jargon voor gewoon weten hoe je nieuwe camera werkt; gewoon smullen als je een techie bent

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *