Ze stapte op me af, wellicht zenuwachtig maar overtuigend en vol elegantie. Ik rookte buiten op het dakterras een sigaretje, zij was daar ook om te roken. Wat ik niet wist is dat ze me al een paar keer gezien had. Ze dacht dat ik een womanizer was vertelde ze me later, ik kan daar wel om glimlachen. Ja, ik had wat gejaagd voor ik haar ontmoette maar eigenlijk was het een wanhopige zoektocht naar liefde.

Maar goed, ik, nietsvermoedend stond daar een sigaretje te roken. Vanuit mijn ooghoek zie ik ineens deze dame op me afstappen. In mijn herinnering was ze lumineus, stralend, oogverblindend. Mijn aandacht voor de wereld om me heen verdween. Ze stelde zich voor en ik was verkocht.

De volgende dag zag ik haar weer, ze gaf me haar nummer. Lynn is feminist, blijkbaar wachten die niet af. Ik vind dat heerlijk, verfrissend zelfs. Niet dat ze me het gevoel geeft dat ik aan mannelijkheid moet inleveren en ze is overtuigend vrouwelijk.

Wat ge-app later en we hadden onze eerste date. Een bankje aan het water. Eerste kus volgde niet veel later bij het Universiteitsmuseum. Vandaag zijn we 5 maanden bij elkaar, ik moet de preciese datum nog even opzoeken maar als ik me niet vergis 12 november. We gaan het vandaag nog wel vieren.

Afgelopen weekend heb ik de familie ontmoet, haar ouders al eerder. Ik ben een schoonfamilie rijker, moet er nog wat aan wennen. Ze hebben me niet over de knie gelegd maar we waren na de lunch ook wel snel door om even naar de Kunsthal te gaan, we waren toch in Rotterdam. Allebei houden we van kunst (Mucha bijvoorbeeld). Lynn is naast haar werk op een kantoor trouwens ook kunstenares en dichteres, voor mij een droom.

Ik ben 35, nooit echt een serieuze relatie gehad behalve dan ergens in 2018. Was dus al een tijdje single. Wel nog heftig verliefd geweest op een poly-amoreuze dame maar dat eindigde in een hoop hartzeer en frustratie. Ik ben uiteindeijk gewoon een monogame man.

Het lucht echt wel op, ik kan pagina’s vullen met Tinder avonturen (of de andere apps die ik had). Doe ik wellicht nog weleens. Het maakte me allemaal niet echt gelukkig en het is ook helemaal geen goed verhaal voor later. Dat ik nu zelf eens versierd werd, dat is een goed verhaal!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *